23 Kasım 2013 Cumartesi

Merhabalar;

Yaklaşık iki yıldır kullandığım blogumu kapatıp, hayatımdaki yeniliklere bir yenilik daha ekledim: Yeni bir blog sayfası :)

Daha çok günlük tadında kullandığım; kitap tanıtımı ya da müzik paylaşımı yaptığım eski blogumdan çok da farklı bir blog olmayacak. Tek değişen hayatım...

Ancak bu kez daha fazla kitap tanıtımı olsun istiyorum. Çünkü; artık hergün yüzlerce yeni kitap çıkabiliyor. Ne kadar kitap okumayı sevsek de hangisini okumalı sorusuyla başbaşa kalıp, bazen yanlış tercihler yapabiliyoruz. Elbette kitabın iyisi kötüsü olmaz, hepsi bir emek bir düşünce. Ancak zaman kıt, kaynak bol, nokta atışı yapmak önemli. Bu nedenle bloglarda çokça kitap tanıtımı aramaya başladığımı ve bunu birçok arkadaşımın hakkını vererek yaptığını farkettim.Ben de izleyen, yararlanan olmayı bırakıp bloglara geri dönmeye karar verdim.

Neler değişti, neler değişmedi?

-Hala bir mühendis olamadım. Okul uzamadı ancak son senem :)
-Kendime ait bir ev sahibiyim :)
-Part-time da olsa sevdiğim bir firmada çalışıyorum.
-Yıllardır olduğu gibi odama kapatın atın beni yaşarım kitaplarla:)
-En büyük zevkim kitap+yeşilçay+manzara
-Veee halaa Kadıköy aşığıyım :)

Aslında bu halalar ve şimdiler uzar gider. Ama şunu söylemeliyim ki artık inandığım bir şey var: "Bir insan isterse yaparmış". İstenilen hayat çabaladığında sana uzaktan gülümseyebiliyormuş...

Yeniden merhaba...



5 yorum:

  1. Bloğun hayırlı olsun =) Ben de hayatıma yenilikler katmak için ilk adım olarak bloğumu açmıştım 2013te. http://strawberrymillk.blogspot.com/2013/11/her-seyim-tamamd-bir-blogdu-eksik.html bu da benim hikayem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sıcak samimi karşılaman için :)

      Sil
    2. Bloğa ilk başladığımda ben de göz ardı etmiştim ama bence bloğu izle butonu eklemelisin.

      Sil
    3. Zaten varmış sanırım gözümden kaçmış

      Sil
    4. Yakın zamanda ekledim butonu görmemiş olabilirsin. final haftası uğruna elimi ayağımı çekince buralardan yeteri kadar ilgilenemiyorum :( Öneride bulunduğun için sağol yine de:)

      Sil